maanantai 4. kesäkuuta 2018

Onko keskinkertainen tarpeeksi hyvä?

Tätä miettii Vini, eli oikealta nimeltään Ville Nisunen uusimmassa biisissään, joka saanut Spotifyssa jo yli 18 000 kuuntelukertaa, ilman levy-yhtiötä tai ainoatakaan radiosoittokertaa.


Vinin Keskinkertainen kertoo siitä kuinka jokainen meistä haluaisi olla läheisilleen se superihminen, mutta joutuu kuitenkin tyytymään siihen, että ei voi antaa itsestään enempää kuin mitä on.

“Esimerkiksi parisuhteessakin joutuu aina lopulta tyytymään keskinkertaiseen, vaikka me kaikki varmasti haluttais kyetä olemaan paljon enemmän ja loppujen lopuksi siinä on myös jotakin aika kaunista.” (Vini)

Kappaleesta on tullut artistille runsaasti positiivista palautetta ja sitä on ladattu Spotifyssa yli 18 000 kertaa, joka on vähä enemmän kuin keskinkertainen luku debyyttiartistin ensimmäiselle julkaisulle, kun takana ei ole lainkaan omaa levy-yhtiötä eikä artistin musiikkia ole kuultu radiossa vielä lainkaan.

Miksi levy-yhtiötä ei ole?

“Erilaisia kuvioita on ollut ja nimiä on laiteltu soppareihin ja puhuttu niitä ja näitä, mutta aina ne levylafkojen hommat on kaatuneet kalkkiviivoilla johonkin hyvään selitykseen tai eri osapuolten keskinäisiin ongelmiin.” (Vini)

Nyt Vinin musiikillinen ura on kokonaan omissa käsissä ja ympärille on palkattu oikeita ihmisiä ja osaaja kuhunkin hommaan. Vantaalaista laulaja-lauluntekijää ei pysäytä enää mikään:

“Tämän vuoden aikana on tapahtunut hienoja asioita kun palkkasin vuoden alussa itselleni managerin ja otin itse vastuun omasta tuotannosta. Nyt voin keskittyä 100%:sti musiikin tekemiseen eikä tarvitse kysellä lupia keneltäkään.”

Linkki biisiin: