Valokuvaus

Maailma on audiovisuaalinen. Artistin pitää näyttää yhtä hyvältä kuin miltä hän kuulostaakin. Edukseen pitää olla joskus muidenkin.Valokuvaaja Vini (Ville Nisunen) Vantaa
Itse olen valokuvaajana parhaimmillani luonnonvalossa ja streetkuvauksessa. Uusia kiinnostavia lokaatioita skannataan jatkuvalla syötöllä.

Otan mielelläni myös dokumentoivaa kuvaa ja potretteja.

Kameran linssiin tarttuu tällä hetkellä enimmäkseen esiintyviä taiteilijoita, mutta teen mielelläni kuvauskeikkoja myös yrityksille.

✉️ Ota yhteyttä »Hanki itsellesi hovikuvaaja kiinteään kk-hintaan

Monet asiakkaani tarvitsevat jatkuvasti kuvia esimerkiksi omaan somemarkkinointiinsa. Tästä johtuen minulla onkin useita jatkuvia kuvausasiakkaita, joiden kanssa kuvia otetaan säännöllisesti kiinteään hintaan.

Hyvä väli voi olla esim. joka kuukausi tai parin kuukauden välein, siten että joka kuukaudelle on julkaistavaksi vähintään 15 kuvaa.

Tämä on erittäin kustannustehokas malli, sillä pitkäaikaisen yhteistyön myötä kuvaaja ja kuvattava tulevat toistensa kanssa tutuksi ja homma nopeutuu kerta kerralta. Samalla paranee myös kuvien laatu kun kemiat alkavat toimia yhä paremmin ja keksitään kerta kerralta luovempia ideoita.

Mitä pidempään yhteistyö saman kuvaajan kanssa jatkuu, sitä enemmän laatua samalla rahalla saa.

  • HINTA: 300e +alv / 1kk, 2kk tai 3kk
    (sisältää kuvankäsittelyn min. 15 kuvalle / sessio) 

📷 Tilaa hovikuvauspalvelu »Kertakuvaukset kiinteään pakettihintaan 

Otan toki vastaan myös kertakuvauskeikkoja aikataulujeni puitteissa. Silloin veloitus perustuu yleensä yksinkertaiseen pakettihintaan. Kuvausaikataulu joustaa, eli otetaan kuvia niin kauan kuin on tarvis, kunhan ei koko päivää mene. Jos saadaan tarve täytettyä puolessa tunnissa, niin mennään sillä ja jos hommaan kuluu 3 tuntia niin menkööt. 

Ei ole myöskään mahdoton ajatus, että samassa sessiossa olisi useita eri lokaatioita.

  • HINTA: 400e +alv
    (Sisältää kuvankäsittelyn max. 15 kuvalle)

📷 Tilaa kuvaaja kiinteään pakettihintaan »Referenssikuvia? 

Löydät ottamiani valokuvia mm. Instagramista hastagilla #vinikuvat sekä portfoliostani kuvat.fi -palvelussa.

Kuvia by Studio Vini

Ota yhteyttä

Laita viestiä kun tarvitset tarvitset joustavaa valokuvauspalvelua. Liikun enimmäkseen Uudenmaan alueella, mutta pienestä lisämaksusta tulen kauemmaskin.

✉️ Ota yhteyttä »