Valokuvaus

Maailma on audiovisuaalinen. Artistin pitää näyttää yhtä hyvältä kuin miltä hän kuulostaakin. Edukseen pitää olla joskus muidenkin.

Valokuvaaja Ville Nisunen, Vantaa
Itse olen valokuvaajana parhaimmillani luonnonvalossa ja streetkuvauksessa. Uusia kiinnostavia lokaatioita skannataan jatkuvalla syötöllä.

Otan mielelläni myös dokumentoivaa kuvaa ja potretteja.

Kameran linssiin tarttuu tällä hetkellä enimmäkseen esiintyviä taiteilijoita, mutta teen mielelläni kuvauskeikkoja myös yrityksille.

✉️ Ota yhteyttä »Yksittäiset valokuvat  

Joskus tarve on vain yhdelle tai kahdelle timanttiselle kuvalle. Kyseessä voi olla esimerkiksi profiilikuva, musiikkijulkaisun kansikuva tai mikä tahansa muu. Hyvää kuvaa haetaan aina useamman ruudun voimin ja asiakas saa tehdä lopullisen valinnan siitä, mikä tai mitkä kuvat viimeistellään kuvankäsittelyllä.

  • HINTA: 100e +alv 24% / kuvaussessio ja 20e +alv 24% / kuva.

    (Sisältää kuvankäsittelyn kullekin kuvalle. Vaadituista ajomatkoista lisätään laskuun 0,43€/kilometri. Kuvaussession kesto max 2h.)

📷 Varaa kuvaussessio kuvakohtaisella hinnalla »Hovikuvaaja kiinteään kk-hintaan

Monet asiakkaani tarvitsevat jatkuvasti kuvia esimerkiksi omaan somemarkkinointiinsa. Tästä johtuen minulla onkin useita jatkuvia kuvausasiakkaita, joiden kanssa kuvia otetaan säännöllisesti kiinteään kuukausihintaan.

Hyvä väli voi olla esim. joka kuukausi tai parin kuukauden välein, siten että joka kuukaudelle on julkaistavaksi vähintään 20 kuvaa.

Tämä on erittäin kustannustehokas malli, eikä valokuvaus tätä halvemmaksi tule. Pitkäaikaisen yhteistyön myötä kuvaaja ja kuvattava tulevat toistensa kanssa tutuksi ja homma nopeutuu kerta kerralta. Laatukin paranee kun kemiat natsaavat yhä paremmin ja keksitään yhä luovempia ideoita. Mitä pidempään yhteistyö saman kuvaajan kanssa jatkuu, sitä enemmän laatua samalla rahalla saa.

Ensimmäisellä kerralla ei tarvitse sitoutua jatkuvaan kuvaussykliin. Se menee kokeiluna, jonka jälkeen voit päättää haluatko jatkaa kuvaussessioita 1kk, 2kk vai 3kk välein. Jos kuville on jatkuvaa tarvetta, tehdään jatkosta kirjallinen sopimus ja saat jatkossakin super-edullisia valokuvia jatkuvalla syötöllä käyttöösi.

  • HINTA: Ensimmäinen kuvauskerta 300e +alv 24%, jonka jälkeen tulevat kuvaukset erikoishintaan 200e +alv 24% / kuvaussessio.

    (Hinta sisältää kuvankäsittelyn 20 kuvalle / sessio. Lisäkuvat 20€ +alv 24% / kpl. Vaadituista ajomatkoista lisätään laskuun 0,43€/kilometri. Kuvaussession kesto n. 2h.

📷 Tilaa hovikuvauspalvelu »Suuremmat kuvauspaketit lasketaan erikseen

Joskus tarvitaan kerralla todella paljon kuvia. Esimerkiksi yrittäjälle voi olla tarpeen kuvata valokuvia vaikkapa koko kuvapankillinen. Jos kuvia otetaan kerralla esimerkiksi 50-200 kappaletta, niistä riittää ammennettavaksi ajan kuluessa vaikkapa verkkosivujen kuvitukseksi, somekäyttöön ja moneen muuhunkin tarkoitukseen.

Usein tarvitaan esimerkiksi potretteja henkilökunnasta ja lisäksi dokumentaarista kuvaa työpaikalta. Massiivista kuvatarvetta voi syntyä myös esimerkiksi silloin kun halutaan esitellä tiloja tai yleistä meininkiä, tunnelmia tai ihan vain dokumentoida vaikkapa jotakin tapahtumaa tai tilaisuutta.

Koska muuttujia voi olla paljon, hintakin lasketaan erikseen. Kinnoitteluun vaikuttaa mm. haluttujen kuvien määrä, potentiaalisesti työhön kuluva aika ja haastavuustaso.

  • HINTA: PYYDÄ TARJOUS!
    (Kerro tarvitsemiesi kuvien määrä, tarve jne.) 

📷 Pyydä pakettitarjous »Referenssikuvia? 

Löydät ottamiani valokuvia mm. Instagramista hastagilla #vinikuvat sekä oheisesta portfoliostani.


Ota yhteyttä

Laita viestiä kun tarvitset tarvitset joustavaa valokuvauspalvelua. Liikun enimmäkseen Uudenmaan alueella, mutta pienestä lisämaksusta tulen kauemmaskin.

✉️ Ota yhteyttä »