SAKON STUDIO

Tutustuin Sakoon vuonna 2017 kun etsin biisintekokumppania silloisiin kappaleisiini. Tarvitsin avukseni ennen kaikkea hyvää tekstintekijää.


Yhteistyö leimahti melko nopeasti poikkeuksellisen roihuavaan liekkiin ja löysimme toisistamme täydellisen cowrite-työparin.

Minä kehittelen melodioita ja tuotan musiikkia kovalla sykkeellä ja SAKO löytää melodioihini aina juuri ne oikeat sanat. 

Yhteistyössä pystymme synnyttämään biisejä sekä nopeammin, että paremmalla laadulla kuin yksin. 

Syvän yhteistyön kautta meistä on tullut vuosien varrella myös hyviä ystäviä ja Evoluutio Musicin kautta olemme myös bisneksien kautta vahvasti kietoutuneita toisiimme.

Tärkeä osa dream teamia

SAKO onkin yksi tärkeä palikka omassa henkilökohtaisessa dream teamissani. Hänen kanssaan on biisien tekeminen on minulle helppoa, nopeaa ja mukavaa ja siksi haluan käyttää hänen tekstikynäänsä apuna aina kuin mahdollista.  

Kokonaisten sanoitusten ohella SAKO on hyvä myös auttamaan toisia tekstien tekemisessä, joten esimerkiksi Evoluutio Musicin projekteissa hän usein myös sparraa ja mentoroi sanoittamisessa muita ja huolehtiin tekstien laadunvalvonnasta.  

Sako tekee myös sisältömarkkinointia ja graafista suunnittelua

SAKON sisältöosaaminen ei myöskään rajoitu vain teksteihin, vaan hän auttaa minua (ja monia muitakin) myös kaupallisen tekstin ja sisältömarkkinoinnin saralla.

Diversiteetti on muutenkin kova, sillä hän on vastuussa myös mm. STUDIO VININ ja Evoluutio Musicin logon graafisesta suunnittelusta. Palvelemme myös markkinoinnin saralla asiakkaita yhdessä.