STUDIO VINI

STUDIO VINI syntyi intohimosta musiikkiin ja valokuvaukseen. 


VINI (Ville Nisunen)
Olen VINI, eli Ville Nisunen. Vuosien harrastamisen jälkeen huomasin olevani yhä useammin musiikki- ja valokuvausprojekteissa, joissa liikkui myös rahaa.

Lopulta oli luontevaa perustaa oma yritys, jonka kautta biisituotannot ja valokuvauskeikat oli helpompi laskuttaa. Ammattilaiseksi siirtymisen jälkeen toiminta on ammattimaistunut yhä entisestään.

Teen tiivistä yhteistyötä mm.

Olen myös yksi Evoluutio Musicin perustajista, joten iso osa toiminnastani liittyy juuri nyt "Evon" artistiprojekteihin.

Alaani ovat modernit POP-tuotannot koukkumelodioineen sekä street-kuvaus luonnonvalossa. Tarjoan myös yhteistyössä SAKON STUDION kanssa promopalvelua musiikin ja artistien markkinointiin.📀 Biisituotanto

Teemme yhdessä hovisanoittajani SAKON kanssa mielellämme biisejä taitaville esiintyjille, varsinkin jos suunnitelmissa on musiikin julkaiseminen ja/tai biisien esittäminen keikoilla. Tiimiin löytyy myös huippukovat jälkituotannon ammattilaiset silloin kun niitä tarvitaan.

Biisituotanto »📷 Valokuvaus 

Ominta alaani valokuvauksessa on street-kuvaus luonnon valossa. Olen kuvannut eniten esiintyviä taiteilijoita, mutta otan mielelläni toimeksiantoja myös yrityksiltä ja tavan tallaajilta.

Valokuvaus »🎯 Promopalvelu

Tarjoamme yhdessä SAKON STUDION kanssa promopalvelua musiikin markkinointiin. Promopalveluun kuuluu jatkuva kuvauspalvelu, tiedotteet internet-mainonta ja paljon muuta.

Promopalvelu »Ota yhteyttä

Kun haluat haluat avuksesi luovan osaajan, jonka liekki palaa aina täysillä, harkitse asiaa vakavasti ja ota sen jälkeen yhteyttä minuun »